Vanliga frågor och kundtjänst

Genom att köpa produkter med VIP-prissättning registreras du automatiskt för ett VIP-medlemskap. De första 14 dagarna kommer du att ha ett "Freemium" -medlemskap och den 14: e dagen kommer du att debiteras 375.00 SEK, vilket kommer att bli konverterade 1: 1 till krediter och deponerades på ditt Falinas - konto. Du kan fylla på och handla, hoppa över påfyllningen eller avbryta ditt medlemskap när som helst.

var 14:e dag, 375.00 SEK automatiskt från ditt konto och omvandlas 1:1 till krediter. Det betyder att 1 EUR är lika med 1 kredit. Du kan handla med dina krediter, hoppa över påfyllningen eller avbryta medlemskapet när som helst. Observera att om du inte hoppar över varje påfyllning kommer din påfyllning att ske automatiskt.

Logga in på ditt konto och gå till "Mitt konto". Bläddra helt enkelt till "Avbryt medlemskap" och klicka på "Avbryt". Du kommer att få en e-postbekräftelse angående uppsägningen av ditt medlemskap. Observera att du inte kan säga upp ditt medlemskap under de första 24 timmarna, men pengar tas inte bort från ditt konto under den tiden. Din första VIP-betalning sker efter 14 dagar. Om du stöter på några problem är du välkommen att kontakta oss på [email protected]

Du kan avbryta ditt medlemskap när som helst. Logga bara in och avbryt ditt medlemskap. Kontakta oss på [email protected] om du får problem. Tidpunkten för ditt första e-postmeddelande angående avbokning anses vara det ögonblick du avbokade. Detta gäller även om vi inte svarar i tid innan pengar tas från ditt konto. I så fall återbetalar vi gärna det uttagna beloppet.
Observera att avbeställning av ditt medlemskap inte annullerar några beställningar. Detta inkluderar beställningar gjorda på vår webbplats och deltagande i våra tävlingar.

Om du avbryter ditt medlemskap återbetalas inte dina pengar och vi återbetalar inte medlemsavgifterna såvida du inte har meddelat att du vill att det ska avbrytas innan rättegången löpte ut, men ändå dragit tillbaka ett belopp. Alla återbetalningar för returnerade produkter kommer att återbetalas till den information de drogs tillbaka från om inget annat anges via e-post.

Ja. Alla produkter som beställts som medlem kommer att levereras till dig även om du säger upp ditt medlemskap innan det har skickats från oss.

Från det att beställningen skickas, bör det ta mellan 2-7 arbetsdagar att anlända.

Om du vill returnera eller byta ut en produkt behöver du bara kontakta vår kundtjänst på [email protected] så guidar vi dig genom processen!
Hjälp oss att påskynda processen genom att lägga till ditt beställningsnummer, namn, anledningen till retur eller utbyte och eventuell ytterligare information till din förfrågan. Varje produkt måste skickas till ILS Company ApS, Vesterå 15, 9000 Aalborg, Denmark

Kontakta oss

E-POSTA OSS

Du kan alltid skicka ett e-postmeddelande om du har några frågor eller kommentarer till oss så svarar vi inom 24 timmar.

Skriv till oss:: [email protected]

CHATTA MED OSS

Få kontakt med oss snabbt! Vi är redo att svara på alla frågor under våra öppettider::

Måndag - Fredag: 09:00 till 17:00 (GMT)
Lördag: 10:00 till 16:00 (GMT)

Skriv till oss i vår [live-chatt]

24/7 Rng oss på (+44) 20 4520 0469